göteborgs-städservice

Veckostädning Mölnlycke

VARFÖR GÖRA DET SJÄLV NÄR

VI KAN UTFÖRA DET.

  Flyttstädning göteborg

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Boka Veckostädning

  Boka din abonemangstädning enkelt online via vårat smart ormular och få ett kostnadsfritt uppföljnings
esök hos dig som privatperson eller företag.

  Vi bekräftar

  Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa
behov.

  Vi städar

  Vi påbörjar din veckostädning. Vi städar med passion for vi vet att din hemmiljö bidrar till ditt inre välmående och god hälsa.

  Vår städservice erbjuder mer än bara Veckostädning i Mölnlycke; vi levererar fred i sinnet. Vår tjänst är enkel att boka, transparent prissatt och alltid anpassad till dina behov.  För en Veckostädning  som är lika omtänksam om miljön som den är om ditt hem, välj vår Städservice.

  Varför välja oss för Veckostädning i Mölnlycke?

  Våra veckovisa städtjänster i Mölnlycke är välkända för vårt miljövänliga tillvägagångssätt, skräddarsydda alternativ och exceptionella kundvård. Vi är engagerade i miljön, prisvärdhet och pålitlighet, vilket gör oss till det självklara valet för dem som värdesätter hög kvalitet och ansvarighet.

  Det kostar dig : 0.00 kr

  Priser Veckostädning Mölnlycke

  Från1600 kr

  Vi erbjuder veckostädning till överkomliga priser, som kan bli ännu lägre om du är berättigad till RUT-avdraget, vilket resulterar i en 50% kostnadsreducering för utflyttningsstädning. Nedan hittar du vår detaljerade prislista som täcker våra tjänster. Om du saknar några priser, begär gärna en offert så tillhandahåller vi all nödvändig information.

  Administrativ avgift på 25 kronor tillkommer

  Notera att dessa punkter debiteras extra

  Balkong: 300 kronor
  Inglasad balkong: 400 kronor
  Vind (i hyreshus): 400 kronor
  Källare i hyreshus: 400 kronor Kort varsel under
  månadsskifte: 200 kronor

  All städutrustning och allt material tillhandahålls av oss på Mölnlycke städservice och ingår dessutom i priset. Vi debiterar inte för transportkostnader

  Ditt hem, ditt val

  Hitta rätt abonemangstädning för dig med Mölnlycke städervice. Boka en anställd hushållerska med Premium och njut av många tilläggstjänster som tvätt, strykning och fönsterputsning

  Vanliga Frågor om Veckostädning i Mölnlycke

  Vår veckostädning inkluderar dammsugning, dammtorkning, rengöring av badrum och kök, samt skötsel av golv. Vi anpassar också tjänsterna efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att ditt hem alltid är rent och välkomnande.

  Som namnet antyder, utför vi veckostädning en gång i veckan. Datum och tid kan anpassas för att passa ditt schema och se till att tjänsten är så bekväm som möjligt för dig.

  Tiden det tar att genomföra en veckostädning beror på storleken och skicket på ditt hem, men vanligtvis tar det mellan 2 till 4 timmar. Vi strävar efter att vara så effektiva och noggranna som möjligt.

  Ja, Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är helt nöjd, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

  Det är inte nödvändigt att du är hemma under städtillfället, så länge som vi har tillgång till bostaden. Många av våra kunder föredrar att lämna en nyckel hos oss, vilken hanteras med högsta sekretess och säkerhet.

  Du kan enkelt boka vår veckostädningstjänst genom att kontakta oss via telefon eller vår webbplats. Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina specifika behov och hur vi bäst kan tjäna dig.

  Har du fortfarande
frågor?

  Om du inte kan hitta svaret på dina frågor i vår FAQ. Du kan alltid kontakta oss. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart vi kan.

  Professionell Veckostädning i Mölnlycke – Rengöring som Du Kan Lita På

  Letar du efter en pålitlig veckostädningstjänst i Mölnlycke? Vår högkvalitativa, anpassningsbara veckostädning erbjuder den perfekta lösningen för att hålla ditt hem skinande rent, vecka efter vecka. Vi förstår vikten av ett rent hem och strävar efter att erbjuda överlägsna städtjänster som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

  Anpassad Städning Just för Dig Våra tjänster är inte bara flexibla utan också designade för att passa din unika livsstil och schema. Oavsett om du behöver hjälp med att rengöra köket, badrummen eller utföra en grundlig städning av hela huset, så har vårt erfarna team täckt alla dina behov. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och modernaste utrustning för att säkerställa att ditt hem inte bara är rent utan också säkert för dig och din familj.

  Varför Välja Vår Veckostädning?

  • Pålitlighet: Vi dyker upp på utsatt tid varje vecka och utför våra uppgifter effektivt och noggrant.
  • Anpassningsbarhet: Från att välja specifika dagar till att anpassa listan av städuppgifter, vi gör det enkelt för dig att anpassa din städning.
  • Erfaren Personal: Vårt team av professionella städare är noggrant utvalda och utbildade för att möta våra höga standarder.
  • Nöjdhetsgaranti: Vi är så säkra på kvaliteten på vår städning att vi erbjuder en nöjdhetsgaranti.

  Boka Din Veckostädning Idag Är du redo att uppleva bekvämligheten med professionell veckostädning? Kontakta oss idag för att boka din första städning! Vi ser fram emot att få göra ditt hem renare och mer välkomnande.