göteborgs-städservice

Beställ nu. Betala senare med klarna

Veckostädning Lerum

VARFÖR GÖRA DET SJÄLV NÄR

VI KAN UTFÖRA DET.

  Flyttstädning göteborg

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Boka Veckostädning

  Boka din abonemangstädning enkelt online via vårat smart ormular och få ett kostnadsfritt uppföljnings
esök hos dig som privatperson eller företag.

  Vi bekräftar

  Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa
behov.

  Vi städar

  Vi påbörjar din veckostädning. Vi städar med passion for vi vet att din hemmiljö bidrar till ditt inre välmående och god hälsa.

  Vår städservice erbjuder mer än bara Veckostädning i Lerum; vi levererar fred i sinnet. Vår tjänst är enkel att boka, transparent prissatt och alltid anpassad till dina behov.  För en Veckostädning som är lika omtänksam om miljön som den är om ditt hem, välj vår Städservice.

  Varför välja oss för Veckostädning i Lerum?

  Våra veckovisa städtjänster i Lerum är välkända för vårt miljövänliga tillvägagångssätt, skräddarsydda alternativ och exceptionella kundvård. Vi är engagerade i miljön, prisvärdhet och pålitlighet, vilket gör oss till det självklara valet för dem som värdesätter hög kvalitet och ansvarighet.

  Det kostar dig : 0.00 kr

  Priser Veckostädning Lerum

  Från1600 kr

  Vi erbjuder veckostädning till överkomliga priser, som kan bli ännu lägre om du är berättigad till RUT-avdraget, vilket resulterar i en 50% kostnadsreducering för utflyttningsstädning. Nedan hittar du vår detaljerade prislista som täcker våra tjänster. Om du saknar några priser, begär gärna en offert så tillhandahåller vi all nödvändig information.

  Administrativ avgift på 25 kronor tillkommer

  Notera att dessa punkter debiteras extra

  Balkong: 300 kronor
  Inglasad balkong: 400 kronor
  Vind (i hyreshus): 400 kronor
  Källare i hyreshus: 400 kronor Kort varsel under
  månadsskifte: 200 kronor

  All städutrustning och allt material tillhandahålls av oss på Lerum städservice och ingår dessutom i priset. Vi debiterar inte för transportkostnader

  Ditt hem, ditt val

  Hitta rätt abonemangstädning för dig med Lerum städervice. Boka en anställd hushållerska med Premium och njut av många tilläggstjänster som tvätt, strykning och fönsterputsning

  Vanliga Frågor om Veckostädning i Lerum

  Vår veckostädning inkluderar dammsugning, dammtorkning, rengöring av badrum och kök, samt skötsel av golv. Vi anpassar också tjänsterna efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att ditt hem alltid är rent och välkomnande.

  Som namnet antyder, utför vi veckostädning en gång i veckan. Datum och tid kan anpassas för att passa ditt schema och se till att tjänsten är så bekväm som möjligt för dig.

  Tiden det tar att genomföra en veckostädning beror på storleken och skicket på ditt hem, men vanligtvis tar det mellan 2 till 4 timmar. Vi strävar efter att vara så effektiva och noggranna som möjligt.

  Ja, Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är helt nöjd, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

  Det är inte nödvändigt att du är hemma under städtillfället, så länge som vi har tillgång till bostaden. Många av våra kunder föredrar att lämna en nyckel hos oss, vilken hanteras med högsta sekretess och säkerhet.

  Du kan enkelt boka vår veckostädningstjänst genom att kontakta oss via telefon eller vår webbplats. Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina specifika behov och hur vi bäst kan tjäna dig.

  Har du fortfarande
frågor?

  Om du inte kan hitta svaret på dina frågor i vår FAQ. Du kan alltid kontakta oss. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart vi kan.

  Professional Veckostädning i Lerum – Rengöring av högsta kvalitet

  Letar du efter en pålitlig veckostädningstjänst i Lerum? Vi erbjuder högkvalitativ och anpassningsbar veckostädning för att hålla ditt hem rent vecka efter vecka. Vi förstår vikten av ett rent hem och strävar alltid efter att leverera städtjänster som överträffar dina förväntningar.

  Anpassad Städning för Dig Våra tjänster är flexibla och designade för att passa din unika livsstil och schema. Oavsett om det handlar om hjälp med köket, badrummen eller en ordentlig städning av hela huset, täcker vårt erfarna team alla dina behov. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och toppmodern utrustning för att garantera att ditt hem inte bara är rent utan också säkert.

  Varför Välja Vår Veckostädning?

  • Pålitlighet: Vi dyker upp på utsatt tid varje vecka och utför våra uppgifter effektivt och noggrant.
  • Anpassningsbarhet: Vi gör det enkelt för dig att anpassa din städning genom att välja specifika dagar och städuppgifter.
  • Erfaren Personal: Vårt team av professionella städare är noga utvalda och utbildade för att möta våra höga standarder.
  • Nöjdhetsgaranti: Vi erbjuder en nöjdhetsgaranti eftersom vi är övertygade om vår städning.

  Boka Din Veckostädning Idag Upplev bekvämligheten med professionell veckostädning genom att kontakta oss för att boka din första städning idag. Vi ser fram emot att göra ditt hem renare och mer välkomnande.