göteborgs-städservice

Kolla in våra bästa kampanjer

VARFÖR GÖRA DET SJÄLV NÄR

VI KAN UTFÖRA DET.

   Flyttstädning göteborg

   Ansvarsförsäkring

   Utbildad Personal

   14 dagars städgaranti

   kollektivavtal

   Delbetalning med klarna

   Ansvarsförsäkring

   Utbildad Personal

   14 dagars städgaranti

   kollektivavtal

   Delbetalning med klarna

   Boka standing

   ka din städning enkelt online via vårat smart ormular och få ett kostnadsfritt uppföljnings
esök hos dig som privatperson eller företag.

   Vi bekräftar

   Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa
behov.

   Vi städar

   Vi påbörjar din hemstädning. Vi på Nordjouren stadar med passion for vi vet att din hemmiljo bidrar till ditt inre välmående och god hälsa.

   Vi gör strikta utvärderingar och noggranna bakgrundskontroll på alla våra anställda.

   Varför välja oss?

   När du väljer Göteborgs Städservice, investerar du i Göteborgs mest pålitliga Byggstädning – känt för vår enastående kvalitet, starkt engagemang för miljövänliga metoder, och en outtröttlig strävan att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

   Det kostar dig : 0.00 kr

   Ditt hem, ditt val

   Hitta rätt städtjänst för dig med Göteborgs städservice. Boka en hushållerska och njut av många tilläggstjänster som tvätt, strykning och fönsterputsning

   Vanliga frågor

   Byggstädning i Göteborg avser den särskilda städservice som erbjuds efter bygg- eller renoveringsprojekt inom Göteborgsområdet, där rester som damm, spill och byggmaterial rensas bort för att göra platsen ren och användbar igen.

   Medan vanlig städning fokuserar på daglig eller veckovis rengöring av utrymmen, adresserar byggstäd specifikt det skräp, damm och avfall som genereras under byggprocessen.

   Frekvensen beror på projektets storlek och natur. För större projekt kan det vara fördelaktigt med regelbundna byggstädningsintervaller, medan mindre projekt kanske bara kräver en avslutande städning.

   Göteborgs Städservice kombinerar lång erfarenhet med en lokal förståelse för Göteborgs unika behov, vilket garanterar högsta kvalitet och effektivitet i varje städuppdrag.

   Absolut! Vi prioriterar alltid miljövänliga metoder och produkter i alla våra tjänster, inklusive byggstädning, för att minimera vår påverkan på miljön.

   All vår personal genomgår grundlig utbildning i byggstädningstekniker, produktsäkerhet och kundservice för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder.

   Ja, vi hanterar allt från damm till större byggrester, och ser till att allt avfall behandlas på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt.

   Våra priser baseras på projektets omfattning och specifika krav. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert som speglar dina behov.

   Tidsramen varierar beroende på projektets storlek, men tack vare vår effektiva arbetsmetodik kan vi garantera snabba och punktliga resultat varje gång.

   Har du fortfarande
frågor?

   Om du inte kan hitta svaret på dina frågor i vår FAQ. Du kan alltid kontakta oss. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart vi kan.