göteborgs-städservice

Flyttstädning Göteborg 

VARFÖR GÖRA DET SJÄLV NÄR

VI KAN UTFÖRA DET.

   Flyttstädning göteborg

   Ansvarsförsäkring

   Utbildad Personal

   14 dagars städgaranti

   kollektivavtal

   Delbetalning med klarna

   Ansvarsförsäkring

   Utbildad Personal

   14 dagars städgaranti

   kollektivavtal

   Delbetalning med klarna

   Boka Flyttstädning

   Boka din Flyttstädning enkelt online via vårat smart ormular och få ett kostnadsfritt uppföljnings
esök hos dig som privatperson eller företag.

   Vi bekräftar

   Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa
behov.

   Vi städar

   Vi påbörjar din Flyttstädning. Vi städar med passion for vi vet att din hemmiljö bidrar till ditt inre välmående och god hälsa.

   Göteborgs Städservice erbjuder mer än bara flyttstädning i Göteborg; vi levererar fred i sinnet. Vår tjänst är enkel att boka, transparent prissatt och alltid anpassad till dina behov.  För en flyttstädning som är lika omtänksam om miljön som den är om ditt hem, välj Göteborgs Städservice.

   Varför Göteborgs Städservice för Flyttstädning?

   Göteborgs Städservice står ut i Göteborg för vår miljövänliga inställning, anpassade tjänster och exceptionella kundvård. Vår dedikation till miljön, transparenta prissättning och pålitlighet gör oss till ett självklart val för de som värderar kvalitet och ansvar.

   Det kostar dig : 0.00 kr

   Priser flyttstädning Göteborg

   Få mer för mindre med vår flyttstädning! Med attraktiva priser som blir ännu förmånligare genom RUT-avdraget, sparar du 50% på kostnaden. Kolla in vår tydliga prislista för att se vårt fullständiga utbud. Behöver du specifik information? Skicka enkelt en förfrågan, så levererar vi snabbt de detaljer du önskar.

   Administrativ avgift på 25 kronor tillkommer

   Notera att dessa punkter debiteras extra

   Balkong: 300 kronor
   Inglasad balkong: 400 kronor
   Vind (i hyreshus): 400 kronor
   Källare i hyreshus: 400 kronor Kort varsel under
   månadsskifte: 200 kronor

   All städutrustning och allt material tillhandahålls av oss på Göteborgs städservice och ingår dessutom i priset. Vi debiterar inte för transportkostnader

   Ditt hem, ditt val

   Hitta rätt städtjänst för dig med Göteborgs städervice. Boka en anställd hushållerska med Premium och njut av många tilläggstjänster som tvätt, strykning och fönsterputsning

   Vanliga frågor om våra städtjänster

   Vi erbjuder en bred palett av städtjänster, inklusive flyttstädning, veckostädning, storstädning och fönsterputsning, alla anpassade efter Göteborgs områdets specifika behov.

   Att boka flyttstädning är enkelt. Besök vår hemsida, välj ‘Flyttstädning’ från våra tjänster och fyll i ditt önskade datum och adress i Göteborg. Vi tar hand om resten!

   Absolut, vår städning i Göteborg använder sig av miljövänliga och hållbara städprodukter för att skydda vår miljö och dina inomhusutrymmen.

   Ja, Göteborgs Städservice erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är helt nöjd, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

   Vår flyttstädning inkluderar en grundlig rengöring av alla ytor, golv, fönster, kök inklusive vitvaror, badrum, och inbyggda skåp. Vi följer en detaljerad checklista för att garantera en genomgående städning som möter både dina förväntningar och hyresvärdens krav.

   Tiden det tar för en flyttstädning beror på bostadens storlek och skick. En genomsnittlig lägenhet på 3 rum och kök tar cirka 4-6 timmar att städa. Vi kan ge en mer exakt tidsuppskattning efter att ha sett bostaden eller baserat på detaljerad information du tillhandahåller.

   Att boka vår flyttstädningstjänst är enkelt och smidigt; du kan göra det antingen genom att ringa oss direkt eller genom att använda bokningsformuläret på vår hemsida. När det gäller betalningen erbjuder vi stor flexibilitet genom Klarna, där du kan välja att betala direkt eller sprida ut betalningen från 1 till 36 månader efter att städningen är genomförd. Välj det alternativ som passar dig bäst.

   Har du fortfarande
frågor?

   Om du inte kan hitta svaret på dina frågor i vår FAQ. Du kan alltid kontakta oss. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart vi kan.

   När du planerar en flytt i Göteborg är det viktigt att tänka på flyttstädning. Flyttstädning i Göteborg hjälper dig att säkerställa att din gamla bostad lämnas i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst. Att välja rätt leverantör för flyttstädning i Göteborg kan göra stor skillnad för din flyttdag.

   Många företag erbjuder flyttstädning i Göteborg, men det är viktigt att välja en tjänst som är pålitlig och har goda referenser. Flyttstädning i Göteborg bör omfatta en grundlig rengöring av alla rum, inklusive kök och badrum. Professionella företag som erbjuder flyttstädning i Göteborg använder ofta specialprodukter för att rengöra ugn och andra svåråtkomliga områden.

   Kostnaden för flyttstädning i Göteborg kan variera, så det är en bra ide att jämföra priser från olika företag. Genom att investera i en professionell flyttstädning i Göteborg kan du spara tid och energi under din flyttprocess. Dessutom kan flyttstädning i Göteborg ge dig sinnesro, då du vet att allt är välstädat och redo för besiktning.

   För de som söker flyttstädning i Göteborg, kom ihåg att boka i god tid för att säkerställa att du får den dag och tid som passar din flyttplan. En bra flyttstädning i Göteborg lämnar ditt gamla hem i toppskick och hjälper dig att fokusera på att installera dig i ditt nya hem.