göteborgs-städservice

Flyttstädning Bollebygd

VARFÖR GÖRA DET SJÄLV NÄR

VI KAN UTFÖRA DET.

  Flyttstädning göteborg

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Ansvarsförsäkring

  Utbildad Personal

  14 dagars städgaranti

  kollektivavtal

  Delbetalning med klarna

  Boka Flyttstäd

  Boka din Flyttstädning enkelt online via vårat smart ormular och få ett kostnadsfritt uppföljnings
esök hos dig som privatperson eller företag.

  Vi bekräftar

  Vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa
behov.

  Vi städar

  Vi påbörjar din hemstädning. Vi städar med passion for vi vet att din hemmiljö bidrar till ditt inre välmående och god hälsa.

  Vår städservice erbjuder mer än bara flyttstädning i Bollebygd; vi levererar fred i sinnet. Vår tjänst är enkel att boka, transparent prissatt och alltid anpassad till dina behov.  För en flyttstädning som är lika omtänksam om miljön som den är om ditt hem, välj vår Städservice.

  Varför välja oss för Flyttstädning i Bollebygd?

  Vår Städservice står ut i Bollebygd för vår miljövänliga inställning, anpassade tjänster och exceptionella kundvård. Vår dedikation till miljön, transparenta prissättning och pålitlighet gör oss till ett självklart val för de som värderar kvalitet och ansvar.

  Det kostar dig : 0.00 kr

  Priser Flyttstädning Bollebygd

  Från1600 kr

  Vi utför flyttstädning till billiga och låga priser som dessutom kan bli ännu lägre om du är berättigad till att utnyttja RUT-avdraget vilket i praktiken ger dig 50 % lägre kostnad på flyttstädningen. Nedan hittar du en specificerad prislista som täcker vårt serviceutbud. Om du saknar några priser ber vi dig fylla i en offert så återkommer vi med prisuppgifter

  Administrativ avgift på 25 kronor tillkommer

  Notera att dessa punkter debiteras extra

  Balkong: 300 kronor
  Inglasad balkong: 400 kronor
  Vind (i hyreshus): 400 kronor
  Källare i hyreshus: 400 kronor Kort varsel under
  månadsskifte: 200 kronor

  All städutrustning och allt material tillhandahålls av oss på Göteborgs städservice och ingår dessutom i priset. Vi debiterar inte för transportkostnader

  Ditt hem, ditt val

  Hitta rätt städtjänst för dig med Göteborgs städervice. Boka en anställd hushållerska med Premium och njut av många tilläggstjänster som tvätt, strykning och fönsterputsning

  Vanliga frågor om våra städtjänster

  Vi erbjuder en bred palett av städtjänster, inklusive flyttstädning, veckostädning, storstädning och fönsterputsning, alla anpassade efter Västra Götalands områdets specifika behov.

  Att boka flyttstädning är enkelt. Besök vår hemsida, välj ‘Flyttstädning’ från våra tjänster och fyll i ditt önskade datum och adress i Bollebygd eller närområden. Vi tar hand om resten!

  Absolut, vår städning i Bollebygd använder sig av miljövänliga och hållbara städprodukter för att skydda vår miljö och dina inomhusutrymmen.

  Ja, Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Om du inte är helt nöjd, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

  Vår flyttstädning inkluderar en grundlig rengöring av alla ytor, golv, fönster, kök inklusive vitvaror, badrum, och inbyggda skåp. Vi följer en detaljerad checklista för att garantera en genomgående städning som möter både dina förväntningar och hyresvärdens krav.

  Tiden det tar för en flyttstädning beror på bostadens storlek och skick. En genomsnittlig lägenhet på 3 rum och kök tar cirka 4-6 timmar att städa. Vi kan ge en mer exakt tidsuppskattning efter att ha sett bostaden eller baserat på detaljerad information du tillhandahåller.

  Att boka vår flyttstädningstjänst är enkelt och smidigt; du kan göra det antingen genom att ringa oss direkt eller genom att använda bokningsformuläret på vår hemsida. När det gäller betalningen erbjuder vi stor flexibilitet genom Klarna, där du kan välja att betala direkt eller sprida ut betalningen från 1 till 36 månader efter att städningen är genomförd. Välj det alternativ som passar dig bäst.

  Har du fortfarande
frågor?

  Om du inte kan hitta svaret på dina frågor i vår FAQ. Du kan alltid kontakta oss. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart vi kan.

  När du planerar en flytt i Bollebygd är det viktigt att tänka på flyttstädning. Flyttstädning i Bollebygd hjälper dig att säkerställa att din gamla bostad lämnas i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst. Att välja rätt leverantör för flyttstädning i Bollebygd kan göra stor skillnad för din flyttdag.

  Många företag erbjuder flyttstädning i Bollebygd, men det är viktigt att välja en tjänst som är pålitlig och har goda referenser. Flyttstädning i Bollebygd bör omfatta en grundlig rengöring av alla rum, inklusive kök och badrum. Professionella företag som erbjuder flyttstädning i Bollebygd använder ofta specialprodukter för att rengöra ugn och andra svåråtkomliga områden.

  Kostnaden för flyttstädning i Bollebygd kan variera, så det är en bra idé att jämföra priser från olika företag. Genom att investera i en professionell flyttstädning i Bollebygd kan du spara tid och energi under din flyttprocess. Dessutom kan flyttstädning ge dig sinnesro, då du vet att allt är välstädat och redo för besiktning.

  För de som söker flyttstädning i Bollebygd kommun eller alla närområden, kom ihåg att boka i god tid för att säkerställa att du får den dag och tid som passar din flyttplan. En bra flyttstädning i Bollebygd lämnar ditt gamla hem i toppskick och hjälper dig att fokusera på att installera dig i ditt nya hem.